Frisk och Fräsch

Produkter

Produkter Vi säljer ljusterapilampor. 

Tallkottkörteln, som finns under storhjärnan, reagerar på ljus. Under dygnets mörka timmar tillverkar tallkottkörteln kroppens eget “sömn-medel”, mörkerhormonet melatonin. När ljus- mängden ökar fram på dagen minskar melato-ninproduktionen i tallkottkörteln. Istället ökar serotoninet, som ger livglädje. Det har ingen betydelse om ljuset är “äkta”, dvs solljus, eller om det är elljus. Det är ljusstyrkan som är avgörande för tallkottkörtelns funktion. I våra lampor ligger den på 2 000 - 2 500 lux. Vanligt solljus är 25 gånger starkare än denna behandling.  

LJUSTERAPI LURAR TALLKOTTKÖRTELN!

För de flesta av oss är morgonen den bästa tiden att tillgodogöra sig ljusterapins välgörande effekt. Terapin bryter av vintermorgonens mörker och dagen börjar som om det var ljust på riktigt. Trots att det fortfarande är mörkt ute reducerar 30 - 60 minuters ljusterapi tallkottkörtelns aktivitet. Effekten varar ca 8 timmar, dvs ända fram till kvällen. 

Mer info finns på www.ljusterapi.net 

Varför vänta på bättre livskvalitet? Ring och beställ lampa redan nu!   Vi samarbetar idag med Ny image i Sverige, och dessa produkter finns på vår webshop: http://nyimage.se/ Ring redan nu för mer information!   Ljusterapilampor   Tallkottkörteln, som finns under storhjärnan, reagerar på ljus. Under dygnets mörka timmar tillverkar tallkottkörteln kroppens eget “sömn-medel”, mörkerhormonet melatonin. När ljus- mängden ökar fram på dagen minskar melato-ninproduktionen i tallkottkörteln. Istället ökar serotoninet, som ger livglädje. Det har ingen betydelse om ljuset är “äkta”, dvs solljus, eller om det är elljus. Det är ljusstyrkan som är avgörande för tallkottkörtelns funktion. I våra lampor ligger den på 2 000 - 2 500 lux. Vanligt solljus är 25 gånger starkare än denna behandling.   LJUSTERAPI LURAR TALLKOTTKÖRTELN För de flesta av oss är morgonen den bästa tiden att tillgodogöra sig ljusterapins väl- görande effekt. Terapin bryter av vintermor- gonens mörker och dagen börjar som om det var ljust på riktigt. Trots att det fortfarande är mörkt ute reducerar 30 - 60 minuters ljusterapi tallkottkörtelns aktivitet. Effekten varar ca 8 timmar, dvs ända fram till kvällen. Mer info finns på www.ljusterapi.net Varför vänta på bättre livskvalitet? 
Ring och beställ lampa redan nu!   TENELVA Vi säljer Tenelvas innovativa och fantastiska reseprodukter! Vad sägs om en strandhandduk med två fickor med dragkedja fastsydda baktill, att placera dina nycklar, plånbok etc och som sedan fungerar perfekt som en liten kudde. Att ingen tänkt på det förut?! 170 x 75 och tvättas i 60 grader.
De finns i färgerna rosa/ lila, lila/ lila och turkos/ brun 99 kr Med på resan kan du även ta med dig vårt vackra passfodral för bara 95 kr och våra supersköna reselakan i form av en liten sovsäck i storlek 210 x 85 cm. De är av 100% silke och har en inbyggd örngottsficka. Tillhörande stilistisk förpackningspåse. 14 x 24 cm. Vikt: 250 g (!) Tvättas i 30 grader och finns i färgerna diod-blå, gräddvit och midnattsblå 290 kr Vi har även en stilistisk höftvariant av magväskan att förvara värdesakerna i. För uteliv, shopping, resor, skogspromenader och liknande.   Supersafe med höftkedjor. Finns i färgerna svart, creme, lila och petrol. 14 cm x 10 cm 260 kr För att snabbt hitta just din resväska på bandet har vi stora adresslappar. Alla med silverfärgad baksida, och något glittrande front. Finns i färgerna rosa, kritvit eller petrol. 11 x 7,5 cm 55 kr Vår supersköna rese- och badkudde väger bara 30 gram (!) och torkar snabbt. Perfekt för stranden, badkaret, flyget, bilfärden... Tvättas i 40 grader och går att torktumla. Finns i färgerna vit, rosaröd, blå, ljusblå, lila. 30 x 20 cm 140 kr   Du kan även gå in på Tenelvas hemsida för fler produkter och info: http://www.tenelva.com/ Ring redan nu för mer information!