Frisk och Fräsch

Image / Färg & Stil

Image
Visste du att det tar ca 5 sek för andra att bilda en uppfattning om dig? En sanning som kan svida…

Vi ger personliga tips för dig och din figur, färg, stil och önskemål. Du får veta hur du skapar ett harmoniskt utseende utifrån dina förutsättningar. Utan bantningar och annat stök.

Image. Lena före Image. Lena efter

 Färganalys exkl färgkarta     995 kr
 Färgkarta     695 kr
 Färganalys inkl färgkarta  1 575 kr

Denna analys kallas Color Alliance® och är datorbaserad. Det är den mest korrekta analys på marknaden idag!
Din hud-, hår- och ögonfärg talar om vilken årstid du är. Med det som grund handplockas 40 färger till just din unika färgsammansättning! I klartext betyder det att det finns över en miljon olika ex Somrar. Vilken är du?!? 

Stil
Stil är inte ett mode. Rätt sammansättning lyfter fram dig, ger dig större självkänsla och ger rätt budskap vid rätt tillfälle. Du får en personlig styling i att välja rätt snitt och material mm till just din figur och situation. Det kommer även att märkas i plånboken, för dina inköp blir rätt från början och kommer garanterat att passa resten av garderoben.

Stilanalys  1 575 kr
Färg- & Stilanalys  2 950 kr
Färg- & Stilanalys inkl makeup  3 200 kr
Image för män. Det första intrycket kan vara avgörande…     995 kr

Reporter före Reporter efter

FÖRSTA INTRYCKET ÄR AVGÖRANDE!

Garderobsplanering
Satsa på dig själv! Ta med din garderob eller låt oss komma hem till dig! Vi ger dig tips om hur du kan kombinera det du redan har för bästa resultat utan att behöva köpa nytt. En ekonomisk satsning som ger ökad självkänsla!

Garderobsplanering  1 475 kr

Hemstyling
Efter flera års erfarenhet har vi insett att våra hem är en stor del av oss. Som stylister erbjuder vi därför även Hemstyling, för att se till hela dig och ge dig det där lilla extra. En styling kan ge dig den ro du så väl behöver när du kommer hem. Se Hemstyling för mer information.

Vill du bli stylist kan du läsa mer under fliken Utbildningar.