Frisk och Fräsch

Kosmetisk & Paramedicinsk Tatuering

... permanent makeup eller mikropigmentering. Kärt barn har många namn. A's bryn v Lisbetbryn1 Vakna upp varje morgon med ett perfekt ansikte. Kom och få din makeup tatuerad, så spar du en mängd tid och slipper bekymra dig om makeupen sitter snyggt under dagen. Förändra formen Detta är speciellt för dig som vill förändra formen på dina läppar, ögon, ögonbryn mm och önskar ett naturligt utseende 24 timmar om dygnet. Alopeci, håravfall eller synliga ärr Du som lider av håravfall på ögonbryn och/ eller fransar, eller har synliga ärr har stor nytta av denna behandling. Ärr före Ärr efter Allergi mm Du som är allergisk mot makeup eller har tunna eller ljusa ögonbryn och fransar; passa på att förändra ditt liv. Även för dig som ser dåligt är detta den perfekta metoden. Hårimitation på hjässa Har du tunn hårväxt och besväras av att hjässan "lyser igenom"? Det fixar vi! Hårimitation Pigmentfläckar Besvärande pigmentfläck tas smidigt bort med denna fantastiska metod!
Före

Före

Efter

Efter

Vårtgård Har du opererat bröstet gör vi en imitation av vårtgård! Vårtgård Kort och gott ger vi dig det du så länge saknat: En permanent makeup, som håller upp till 3 år!
 Bryn  4 395 kr
 Eyeliner, tunn  4 395 kr
 Eyeliner, tjock  4 895 kr
 Läpplinje, tunn  4 395 kr
 Läpplinje, tjock  4 895 kr
 Läppskugga  5 595 kr
 Hela läppar  7 995 kr
 Ögonskugga  4 995 kr
 Rouge  4 995 kr
Vid Vitiligo, imitation av hårväxt på hjässa, pigmentfläck, imitation av vårtgård och vårta etc ges pris efter konsultation. Ring redan nu för information och bokning