Frisk och Fräsch

Färg- & Stilkonsultutbildning

Välkommen!

Vi grundar oss på Beauty For All Seasons’ (BFAS) patenterade färganalyssystem Color Alliance® som redan 1986 var världens största och ledande företag inom image; färg och stil. Färganalyserna är datorbaserade därför att vi insett att alla är unika i sin färgsättning.

BFAS’ Color Alliance® dataprogram tar fram vilka färger som är bäst för varje individ. Kunden får en unik färgpalett där varje färg handplockas efter kundens egen färgsättning. Paletten består av 40 färger, som alla matchar varandra. Det har revolutionerat hela världen!

   CA FärgpalettHöstpalettVårpalett Sommarpalett

BFAS la efter flera år ner sin verksamhet och år 2011 köptes deras koncept igen. Därmed fick vi rättigheterna till färganalyssystemet Color Alliance®! Det är ett helt unikt system som hittills gett de mest nöjda kunderna i världen! I Sverige är vi kända under namnet Ny Image, och huvudsätet ligger strax utanför Kungsbacka, söder om Göteborg.

Tycker du om att arbeta med människor och vara din egen? Då är detta något för dig! Det är utmanande, inspirerande, självständigt och annorlunda. Vi behöver dig som tycker om utmaningar och vill ha roligt medan du jobbar!

Som imagekonsult/Stylist tar du fram kundens bästa färgharmoni och –kombinationer.

 

Quinna

 

 

 

 


HUR JOBBAR EN IMAGEKONSULT/STYLIST?     

Du kan jobba med kunder individuellt eller i grupp, hålla Bli-Ny-kurser, göra färganalyser, stil- och imageanalyser, garderobsplaneringar, shoppinghjälp i butik, brudstyling, makeupkurser, tjejkvällar osv. Möjligheterna är obegränsade. Du kan även samarbeta med frisörer, hudterapeuter, lärare, fotografer, butiker, tv, tidningar mm, och därmed öka din ev redan etablerade verksamhet genom ökad omsättning. Föredrar du att arbeta hemifrån går det bra. Det är du som sätter gränser eller öppnar möjligheter.

Det är viktigt för oss att vara ett stöd till dig som konsult, både med att komma igång och ge ytterligare upplärning. Du är med i ett team som alla arbetar åt samma håll och som följer upp dig tills du känner dig säker. Är du intresserad välkomnar vi dig att vara med oss på våra olika uppdrag.

Vi håller möten och konvent för dig som färdig stylist där du får en kontinuerlig uppdatering på det som händer i vår marknad. Alla nyheter mejlas till dig.

Vi planerar att ha minst en imagekongress per år och andra kickoffs där du möter och blir inspirerad av andra konsulter och deras erfarenheter.

 

Stylist2

 

 

 

 


HUR BLIR JAG EN IMAGEKONSULT/STYLIST?

Vi har fyra kurser:

Färganalys 3 995 kr
Stilanalys    4 995 kr
Makeup 3 995 kr
Certifiering 1 995 kr

Summa: 14 980 kr exkl moms

För att kunna sätta igång behöver du köpa startpaket:

Startpaket Color Alliance Färganalys 4 995 kr
Startpaket Stil   1 995 kr
Startpaket Makeup 1 995 kr
   

Summa: 8 985 kr exkl moms

Totalt: 23 965 kr exkl moms

Varje kurs tar en hel dag.

Att ha certifikat är obligatoriskt för att börja ta betalt av kunder. Det får du efter att ha gått alla kurser och avslutat certifieringskursen, som du är redo för efter 15 analyser/ behandlingar. Där visar du att du behärskar det du lärt dig.

För dig som redan arbetat som BFAS/Jeunique konsult, räcker det att gå en certifieringskurs för att friska upp minnet och känna att du fortfarande är med på tåget.

 

Kvinna

 

 

 

 

 

FÄRGKONSULT

Färganalys 3 995 kr
Startpaket      4 995 kr

Summa:  8 990 kr exkl moms

 Kursen innehåller:

– Introduktion
– Färglära
– Färgpalettens bakgrund och uppbyggnad
– Vi gör färganalyser
– Färganalysens datorprogram
– Beställningar

 

Stilbild1


STIL-/ IMAGEKONSULT

Vad är stil och hur hittar du den? Att veta sin stil, snitt, urringning, mönster, form, frisyr, smycken, ansiktsform, glasögon, accessoarer mm, ger en större självkänsla. Att kunna ge detta till dina kunder stärker din och deras självbild och ger en mer ekonomisk garderob.

Stil/Imagekurs 4 995 kr
Startpaket     1 995 kr

Summa: 6 990 kr exkl moms

Kursen innehåller:

– Vad är stil
– Optiska illusioner
– Hitta rätt ansiktsform
– Genomgång av stilbok
– Beställning av stilboken
– Genomgång av färgpaletten
– Hur vi jobbar
– Målsättning
– Praktik

 

Makeupbild

MAKEUP

För dig som tycker om, vill lära dig och ge en fullgod service till dina kunder erbjuder vi denna kurs. Här behövs ett startpaket.

Makeupkurs 3 995 kr
Startpaket     1 995 kr

Summa: 5 990 kr exkl moms

 Kursen innehåller:

– Hur du lägger makeup med rätt teknik och färger
– Makeup till olika ansiktsformer
– Makeup till vardag, fest, bröllop, fotografering, jobbet
– Praktik

 

Certifikatmall till hemsidan

CERTIFIERING

Certifieringkurs 1 995 kr

Efter 15 analyser är du redo för vår Certifieringskurs.

Kursen innehåller:

– Färg- o Stilanalyser görs på modeller
– Skriftligt prov
– Utvärdering
– Frågor & Svar
– Certifikatutdelning

Startpaketen är oerhört viktiga. De innehåller våra bäst säljande produkter, ger dig fler produkter än du betalar för och har de hjälpmedel du behöver för att komma igång. De måste beställas minst 14 dagar före kursstart.

Låter detta intressant önskar vi välkomna dig till vårt härliga team! Passa på att anmäla dig redan idag.

KURSERNA BOKAS EFTER BEHOV

Anmälan görs via epost eller telefon och ska göras minst 3 veckor före kursdatum. Därefter skickar vi ut en bekräftelse som du returnerar och ska vara oss tillhanda senast 14 dagar före kursstart.

Betalning ska vara oss tillhanda senast 14 dagar innan kursstart till
BG 5009-4416. Uppge ditt namn och kurs. 

Anmälan är bindande.

Ring redan nu för mer information och/eller muntlig anmälan!
0708 – 22 11 23

SEYF-godkänd